| Reset | A - | A + |
header1.jpg
U bent hier : Home
Gemis
Ik zit een beetje met een steen in mijn maag. Ken je dat gevoel dat je weet dat er iets onvermijdelijk komt, en dat je dat eigenlijk niet wil. Ik heb dat nu. Ik zal dus afscheid moeten nemen van jullie (zo melodramatisch). Om eerlijk te zijn zal ik het echt wel missen. De voorbije maanden waren enorm speciaal. Niet alleen had ik voor de eerste keer een vakantiejob waar ik écht voldoening van had, het was voor mij ook de eerste keer dat ik officieel een ‘project’ mee begeleidde. Spannend wel.
Lees meer...
 
Overal feest !

Het is hier extreem gezellig deze namiddag. Overal worden dingen gebakken, wordt er getrakteerd en gevierd. Fijn !

Ik begeef me in deze gezellige drukte en zie dat het goed is.

Lees meer...
 
Bloemen
Het zit er bijna op. De avonturen van Louise Vermeulen in het woonzorgcentrum zijn bijna voorbij. Hoe raar, en wat ga ik dit missen. Mijn oude vrienden en vriendinnen… De voorbije drie maanden waren één langgerekte vakantie voor mij. Ik moest wel ‘werken’ maar ik denk niet dat ik iemand ken die zo’n zalige vakantiejob had als ik. Ik zal de gezelligheid van deze plek echt missen.
Lees meer...
 
Hartverwarmend
Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van de Bolster, met enkele prachtige collages erin. Door al de drukte en input, vergat ik deze erop te plaatsen. Jullie hadden dit dus nog tegoed, en wel NU :
Lees meer...
 
Speciaal
Of Alice eens in het bureau binnen mag en zich wat bij mij mag zetten? Natuurlijk, niets gezelliger dan gezelschap en dat vindt Alice ook. Ze heeft geen zin in alleen zijn en ik eigenlijk ook niet. We besluiten om te gaan wandelen, ‘een toerke doen’ samen. We gaan op en neer met de lift, ontmoeten mensen, zien nog eens wat. Ze heeft er duidelijk deugd van.
Lees meer...
 
Het kleine geluk
​In de zomervakantie kiest het woonzorgcentrum voor het kleine geluk. We gaan samen met het personeel en de bewoners op zoek naar talent bij jong en oud. We willen verborgen talenten ontdekken en deze zoveel mogelijk delen. Meer info over onze initiatieven krijgt u weldra, maar voor nu kan u alvast meegenieten van onze brainstorm-sessie .
 
Jobstudenten

Voor studenten hebben we tijdens de diverse schoolvakanties functies in diverse afdelingen. Je kunt je hiervoor op deze website aanmelden.
Naar studentenjobs ...

 
 
Bezoek Open Kring vzw op Facebook

Zoeken

 

 


 

Open Kring vzw

Kortrijksestraat 58  -  8850 Ardooie

Tel. 051 74 02 60

 Woon- en Zorgcentrum Sint-Vincentius    

Centrum voor Kortverblijf    

  Serviceflats Hof Ter Linden    

 Dagverzorgingscentrum De Kim    

Zorgcoach    

 

Dienstenchequebedrijf Link58 vzw

 Kortrijksestraat 58  -  8850 Ardooie

 Tel. 051 74 02 67

 

 

 

In de kijker - Vrijwilligers

Als u een nieuwe en zinvolle uitdaging zoekt in uw leven, bieden wij u de kans om een meerwaarde te betekenen in de zorg voor bewoners. Uw waardevolle inzet en engagement helpen een warme thuis met een open kijk op de maatschappij creëren voor onze bewoners. U maakt het samen met onze medewerkers mogelijk dat bewoners zich verder als mens kunnen ontplooien door uw ondersteuning in het activiteitenprogramma. Meer info vindt u hier.

 

Provincie - Kwaliteit - Het zit in ons